Algemene voorwaarden, disclaimer en privacy

Door mijn lidmaatschap van de CAT (catcollectief.nl) ben ik gebonden aan de beroepscode voor alternatieve therapeuten en aangesloten bij de geschilleninstantie GAT (gatgeschillen.nl). Mijn KvK nummer is 77554027.

Covid 19 – maatregelen en adviezen

Ook tijdens deze periode ben je van harte welkom voor een behandeling. 

Samen kunnen we een aantal maatregelen treffen om er een ontspannen consult van te maken in een zo veilig mogelijke omgeving.

Ik werk volgens de richtlijnen voor contactberoepen van het RIVM  https://www.rivm.nl  en de aanbevelingen van de brancheorganisatie CAT  https://catcollectief.nl

Een paar punten zet ik even apart op een rijtje voor je:

Als jij en ik de volgende vragen allemaal met NEE kunnen beantwoorden dan ben je welkom. Als één van ons een JA heeft dan gaan we in overleg de afspraak zonder kosten verplaatsen naar een andere datum. 

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? 
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten? 
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? 
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had? 
  5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? 
  6. Kom alleen. Heb je een familielid nodig die je brengt met de auto, dan gelden voor diegene dezelfde gezondheidsvragen en diegene moet tijdens het consult in de auto blijven. 

De praktijkruimte bevindt zich op de 3e verdieping. Een lift en een trap zijn aanwezig. Bij binnenkomst beneden kun je je handen desinfecteren. 

Op de 3e verdieping bevindt zich het toilet waar je je handen kunt wassen en die regelmatig wordt schoon gemaakt. Was en desinfecteer ook je handen als je weer vertrekt. Contactpunten in de praktijkruimte worden schoon gemaakt na elke cliënt.

De tafelhoes en handdoeken op de behandeltafel worden na gebruik direct gewassen en ik gebruik zachte cellulose face covers waar je met je gezicht op ligt. 

Betaling van het consult is bij voorkeur via mobiel betalen voor of na de behandeling. Is dat lastig voor je overleg dan even met me. Mijn consulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Ik verheug me op onze ont-moeting. 

Hartegroet Harma